Ajattelen, siis olen?


Minä, sana, maailma. Sanojen maailma. Jokainen sana, jokaisen sanan takana uusi maailma. Ajatus ja ajatusten tulvamaailma, edessä takana sisällä ulkona meri, maailma, minä olen kivi. Ensimmäinen, toinen, uudestaan ja uudestaan, sileä kivi, kaunis pintamaailma, vedellä monta rantaa. Sykäyksittäin, pulsseina ajatus ja maailma, sanojen pinta, kivipinta, kokonainen ranta ja rannan maailma. Merien, kivien, sanojen ranta. Sinun minun yhteinen ranta; sateenkaarien, varjojen, elämänkokoisten unien maailma.

CC BY-ND 4.0 Ajattelen, siis olen?, jonka tekijä on hannetuuli, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Tekijänoikeudet.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *